Promoot je muziek in de Nederlandse muziekscene

ehpo_blog_muziek_promotenNaast dat deze link leuk is omdat Niels Aalberts buitengewoon enthousiast is over de presentatie van collega Lopend Vuurders Ard en Lykle, biedt het ook een ideale gelegenheid om je muziek te promoten aan dé muziekscene.

Niels Aalberts: “Dit blog heeft dagelijks 200 tot 350 unieke bezoekers, veelal muzikanten, media, marketeers, mensen uit de Nederlandse muziekindustrie en/of geïnteresseerd in de ontwikkelingen rond muziek op internet. Kortom: een bescheiden, maar uiterst relevant publiek voor de meeste beginnende bands. Bij deze nodig ik die bands en muzikanten uit zichzelf en hun muziek te presenteren op EHPO. Mail je presentatie (tekst, links, beeld en geluid) naar mij. Komende week wil ik iedere dag 1 inzending integraal op dit blog plaatsen (dat betekent dus volledig en ongecorrigeerd!), waarna ik volgende week iedere presentatie van commentaar voorzie en tips voor verbeteringen geef. Deal?”

Speel je in de kijker!

120 comments on “Promoot je muziek in de Nederlandse muziekscene

 1. Gson March 22, 2017 2:37 pm

  Nice things check deze ook

 2. Slice March 2, 2017 9:20 am

 3. Sharida November 12, 2016 9:18 pm

  Comment*

 4. Jay-deezy October 17, 2016 1:46 pm

  Comment*

 5. Papa B September 7, 2016 5:22 pm

 6. StaleJan February 12, 2016 12:16 am

  A.C.A.B FOK DE COPS!

 7. RewieJR January 14, 2016 8:14 pm

  BY RewieJR

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>