Dé muziekconsultdag: 10 juni 2009

niels_aalberts_marco_raaphorst_andrew_dubberAndrew Dubber, Marco Raaphorst en Niels Aalberts op één dag (woensdag 10 juni 2009) tezamen om al jouw vragen met betrekking tot je carrière en muziekonderneming te beantwoorden. Wahala! Daar moet je heen en wees snel, want de plaatsen zijn beperkt.

Wat moet je doen? Allereerst moet je voor jou/je band een helder doel gesteld hebben dat je wilt bereiken. Vervolgens geef je je als de sodemieter op en tenslotte zorg je ervoor dat je tijdens de unconsultancy de expert van jouw keuze helder uitlegt wat je doel is, zodat hij met je mee kan denken over de beste manier om dat doel te bereiken.

De sprekers

  • Andrew Dubber
    De man achter www.newmusicstrategies.com, schrijver van het e-Book “20 things you must know about music online“. Keynote-speaker tijdens de Lopend Vuur Pitch en all-around nice guy. Andrew is de man die wereldwijd bekendheid geniet als een scherpe denker, bovendien komt hij altijd met pragmatische oplossingen. Andrew is de man achter het Un-consultancy concept.
  • Marco Raaphorst
    De bloggende musicus, met Een Mening Over Copyright, Creative Commons, en wat al niet. Iemand die er al jaren in slaagt om als musicus zijn brood te verdien, zonder gebruik te maken van BumaStemra, maar juist mét alle web2.0-technieken van vandaag.
  • Niels Aalberts
    De man die Eerste Hulp Bij Plaatopnamen runt, en schijnbaar eigenhandig Kyteman heeft gelanceerd. Als er iemand weet wat je op dit moment in Nederland moet doen om een goede muzikale act te promoten, is Niels het wel!

Voor meer details over het programma, hoe je je opgeeft, spelregels en locatie: zie Lopend Vuur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>