Met Lopend Vuur naar Unconvention Manchester

unconvention_manchesterYieha! Morgen vertrekt het Lopend Vuur vliegtuig naar Manchester om daar drie dagen op een alternatieve muziekconferentie rond te neuzen.

“Welcome to Un-convention 2009, a music conference for the grass roots of the industry.

This year’s event will be held on the 4th, 5th and 6th June. They’ll be panels, networking, and of course some great music, but most importantly a chance to get together, and share ideas. Once again, we would like as much input from you to shape the event, and to determine what we discuss.”

Er staat een pracht programma op ons (Lykle, Ard, Gijs en Nienke) te wachten. En vooral naar de ontmoeting met Andrew Dubber kijk ik uit. Updates volgen op Twitter en wanneer er genoeg tijd is op dit weblog.

3 comments on “Met Lopend Vuur naar Unconvention Manchester”

  1. […] tegen over Soundcloud. Dit super platform kwam mij voor het eerst ten gehoren in Manchester op de Unconvention van vorig jaar aldaar. Op een eenvoudige manier host je daar je muziek en is het opgebouwd op een heel sociaal […]

  2. […] Unconvention naar Groningen is gekomen, is vooral te danken aan een inspiratie-trip die de Lopend Vuur crew maakte. Daar, in Manchester, zaten veel ‘native-speakers’ bij […]

  3. […] Unconvention Groningen zal vlak voor dit popweekend plaatsvinden. Deze internationale bijeenkomst (Manchester, Swansea, Mumbai gingen bijvoorbeeld vooraf) is veel meer gericht op de ‘independent’ […]

Say Something

Your email address will not be published. Required fields are marked *