Twitter: handleiding en hoe te beginnen

twitter_handleiding_guide

Voor velen is Twitter niet meer weg te denken in hun dagelijkse communicatie. Een misschien nog wel grotere groep heeft nog nooit gebruik gemaakt van Twitter. Via Pampelmoose kwam ik deze Twitter-handleiding tegen. Er staat werkelijk geen overbodige komma, punt of letter in. Heel simpel en doeltreffend uitgelegd hoe je Twitter kan in- en opzetten. En dus ook voor muzikanten een must-read als je je wilt laten overtuigen van het nut van Twitter.

Download Twitter handleiding

2 comments on “Twitter: handleiding en hoe te beginnen”

  1. Goede tips thnks 🙂 

  2. deze ga ik even onthouden, makkelijk om aan mensen te geven die het nut niet snappen of willen beginnen.

Say Something

Your email address will not be published. Required fields are marked *