Quotes (3)

being_the_firstEen korte, krachtige quote van Ard Boer:

“In this developing digital music world, being the first has a big promotional value.”

Denk aan The Gasoline Brothers (Tour de France-hype) of Silence Is Sexy (eerste NL-band die album op torrent-site aanbood).

Wanneer je jouw album/muziek/band in de kijker wilt spelen, kom met iets origineels. Iets waar nog niemand eerder aan heeft gedacht, en het levert aldus doctorandus Boer grote voordelen op in je promotie. En daar ben ik het volstrekt mee eens.

One comment on “Quotes (3)”

  1. […] Niels Aalberts (manager Kyteman, blogger EHPO) vertelt dat zijn totale marketingbudget voor Kyteman €53,10 was. Tijdens de grote release-show op Noorderslag stuurde Colin een sms naar de persoonlijke adressenbestanden. Ook als je zijn nummer niet had stond in het scherm: ‘Van: Kyteman’. In het smsje nodigt hij je uit om bij zijn show te komen kijken. De persoonlijke benadering zorgde mede voor een daverende opkomst. Een prachtvoorbeeld van dit principe. […]

Say Something

Your email address will not be published. Required fields are marked *