4 comments on “Nalden en zijn website

 1. Martijn Crama January 1, 2010 5:34 pm

  Het is altijd oppassen met merknamen aan je verbinden. Maar het is op de eerste plaats een hele uitdaging merken voor je geïnteresseerd te krijgen.

  Nu denk ik niet heel letterlijk: backdrop met Nike-teken. Dat absoluut niet.
  Heb je Nalden’s website gecheckt? Daar is geen ‘merk’ te vinden met zijn/haar logo, maar wil de beelden/achtergronden verspreiden. Herkenbaarheid verspreiden.

  Mooie gedachten…

 2. Martijn January 1, 2010 4:29 pm

  Tsja, je kunt ook backdrops met merknamen op gaan hangen tijdens je optredens maar of dat nou zo wenselijk is. Je geeft zelf al aan dat je als band een bepaald gevoel vertegenwoordigt en door daar merknamen aan te gaan koppelen bestaat het gevaar dat gevoel vertroebelt, vooral als er iedere maand een nieuw merk op je website staat.

 3. Martijn Crama January 1, 2010 4:04 pm

  @naamgenoot

  Nou. Hoe hij zijn website als kanaal gebruikt om een merk te vertegenwoordigen, dat van trendwatcher, waardoor grote merken bereid zijn om duizenden euro’s te betalen om als beeld aan de website te zijn gekoppeld, vind ik buitengewoon toepasbaar op muziek.

  Als artiest vertegenwoordig je ook een bepaald ‘gevoel’ of standpunt. Wanneer je verkeer weet op te wekken naar je site, kun je iets soortgelijks aanbieden als alternatief verdienmodel.

  Dat met de backgrounds, daar zou je op door kunnen pakken als muzikant.

  Wat denk jij Martijn?

 4. Martijn January 1, 2010 3:57 pm

  Ik zie de inspiratie voor muzikanten niet direct, dus ben benieuwd naar je uitleg daarvan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>