Je publiek is online

Bij Making Your Band, op de R10 in Zwolle en voor het Art Business Centre heb ik een workshop gegeven voor kunstenaars die het internet optimaal willen benutten. Wil je meer weten over je vindbaarheid op het internet, waar je potentieel publiek kan vinden, hoe je gemakkelijk een website bouwt en waarom je mee wilt doen met de online conversatie? Blader eens door deze presentatie.

4 comments on “Je publiek is online”

 1. @marlies ontwikkelingen staan nooit stil, dus presentaties worden inderdaad zo hier en daar wat upgedate. Je bent goed bezig zo te lezen, en ik heb je graag voorzien van de tips!

 2. He Martijn,
  Deze presentatie lijkt uitgebreider. Klopt dat? Of heb ik niet alles onthouden van je presentatie (ik was niet in slaap gevallen!).
  Ik ben sind een maandje aan het bloggen(http://mevrdewitblog.blogspot.com/). Genoeg te schrijven, en met het plezier dat ik er nu in heb denk ik ook wel dat het een blijvertje gaat worden.
  Nu nog meer reageren op artikelen van anderen (met naamsvermedling). en gaan twitteren en wie weet ben ik dan straks wel vindbaar.
  Ik heb zelfs al een twitteraccount aangemaakt (helaas was MEvR de Wit al bezet). Nu nog beginnen…
  In ieder geval bedankt voor alle tips.
  Groet Marlies/
  MEvR de Wit (http://www.mevrdewit.nl)

 3. Wat leuk om te horen.

  Met plezier heb ik de workshop gegeven!

 4. Hallo Martijn,
  Ik vond de workshop nieuwe media erg interessant. Inmiddels heb ik ook mijn eigen domijnnaam en weblog. Handig om hier alles nog eens na te kunnen lezen!
  Grtz Vera Nievelstein

Say Something

Your email address will not be published. Required fields are marked *