De kijk van Kees de Koning op ‘de muziekindustrie’

Erwin Blom: “Kees de Koning is eigenaar van Top Notch, het label dat langzamerhand zijn vleugels van hiphop naar andere terreinen aan het uitslaan is. Ook is hij manager van Anouk en verantwoordelijk voor Artist & Repertoire bij Universal. Een bevlogen aflevering van Top Names waar de liefde voor muziek vanaf spat. […] De Koning komt niet uit een tijd waarin de plaat- of cd-verkopen enorm waren en heeft dus de afname van verkoop nooit hetzelfde als anderen ervaren. Hij vindt dan ook dat we in een mooie tijd leven. […]

Verplichte kost voor wie van muziek houdt!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>